Galla

Tipet e lojës për sot

Lokomotiva Zagreb - Rovaniemi 1
Shkendija - Neftchi 1

Video e ditës

Thënia e ditës

Duhet të luftosh për ta realizuar ëndrrën tënde. Duhet të sakrifikosh dhe të punosh shumë për të.
Lionel Messi