Tipet e lojës për sot

Napoli - AC Milan 1
B. Dortmund - Mainz 1
Leicester - Swansea 1

Foto e ditës

Atleti xhamajkan, Usain Bolt fitoi tri medalje të arta olimpike në “Rio 2016”.

Video e ditës

Thënia e ditës

Duhet të luftosh për ta realizuar ëndrrën tënde. Duhet të sakrifikosh dhe të punosh shumë për të.
Lionel Messi

Ngjarja e ditës

1998

Një ekip prej 11 lojtarëve u vra nga rrufeja ndërsa ekipi kundërshtar mbeti i padëmtuar.